Övrigt

Varför ska du använda Smarta Högtalare?

Vill du veta vad smarta högtalare är? Lär dig hur smarta högtalare används bäst. Du kommer att hitta många svar till dina frågor i detta inlägg. Vi förklara hur allt fungerar om du vill säga vad du vill ha hjälp med istället för att använda de traditionella verktygen som tangentbord eller mus. Vill du veta hur du kan ge uppdrag till Google Home eller hur Amazon Alexa kan utföra uppgifter? Du får veta samtliga punkter. Efter du fått veta det mesta får du också ta del av våra unika tester för just ditt behov. Eftersom vi utför tester regelbundet håller vi våra guider alltid uppdaterade. Du får självklart ta del av allt detta för att du ska slippa onödig tid att experimentera med produkter. Även om internet är en fullfjädrad databas, har vi hos oss bästa jämförelser du kan hitta för att du slipper leta.

Vinka hej din nya assistent oavsett om du väljer Alexa, Google Assistant eller Siri.

Ju mer ”Smartahem” produkter blir vanliga desto mer hjälplösa blir vi utan våra trogna röststryrda medhjälpare Alexa, Google Assistant eller Siri. De väntar på oss i våra smarta produkter och lyssnar till direktiv för att få utföra alla möjliga uppgifter så som skapa påminnelse, starta dina playlists eller lära våra barn att stava när de håller på med sina hemläxor.  

Vissa modeller passar för olika behov Till exempel om du vill hitta en röstassistans som du vill använda i flera rum, bör du hålla dig till en enda plattform. På Pricerunner.se hittar ni de olika alternativen och du får hjälp att välja det som passar din smak bäst, tillsammans med rätt enhet för användning i ditt hem.

Vårt team rekommenderar Alexa för personer som precis kommit igång med den omfattandemånga delar av hemmet till smarta med smarta heminställningar. Google Assistant funkar riktigt bra för mer enkla uppgifter om att fråga saker som att spela upp musik som du enkelt kan få svar genom en smart högtalare. Om du skulle ha många Apple produkter? Då kanske Siri är rätt val för dig.

Alexa och Amazon Echo introducerade först röststyrda högtalare med enklare funktioner, och har sedan dess kommit till användning inom TV-enheter samt tredjepartshögtalare. När smarta högtalare föddes, tänkte de flesta att du på sin höjd kunde på ett enkelt sätt be den ge den i uppgift att spela upp musik. Efter Amazon godkände att andra externa företag fick använda Alexa anslöt sig smartahem tillverkare beslutade att ansluta sig till den för att möjliggöra anslutning av lampor och termostat  med röstkommandon.

Jarek Szymczak

Utvecklar webbplatser och appar sedan jag var 12år. Nu förtiden driver jag en webbyrå som specialiserar sig på Sökmotoroptimering.

Nya Inlägg

Hur Du Skyddar Dig Mot Phishing

Phishing är en form av cyberbrott som har blivit allt vanligare och mer sofistikerat under…

3 månader sedan

Guide: Så Uppdaterar Du WordPress – Varför Det Är Viktigt Att Hålla Din Webbplats Aktuell

I den digitala eran är det avgörande att ha en funktionell och säker webbplats. WordPress,…

4 månader sedan

Maximera Din WiFi-täckning Hemma: En Praktisk Guide för ditt Hem

I dagens digitala värld är en stark WiFi-täckning hemma viktigare än någonsin. Med allt fler…

4 månader sedan

Grundläggande SEO för Svenska Företagswebbplatser: Öka Din Synlighet Online

SEO, eller sökmotoroptimering, är en viktig del av att driva en framgångsrik online-verksamhet. Genom att…

4 månader sedan

Varför en Lokal Webbyrå Är Det Bästa Valet för Ditt Företag

I dagens digitalt drivna värld är valet av webbyrå avgörande för företags framgång. Denna artikel…

4 månader sedan

Horizon Worlds av Meta: En Nedgång i Användarintresse – Vad Gick Fel?

Horizon Worlds är en virtuell värld skapad av Meta, tidigare känt som Facebook. Det är…

4 månader sedan