Övrigt

Kolla in de snyggaste och häftigaste självmålen

Nu när fotbollsäsongerna drar igång igen är det många som är nyfikna och intresserade av alla transfers, mål och hur de olika lagen kommer fungera i respektive liga. Premier League, La Liga, Bundesliga samt Champions League är bara några av de stora ligor och turneringar som drar igång nu. Det kommer bli mål, utvisningar och säkerligen också – självmål. Det pratas mycket om snygga perfekta mål. Men finns det inte några perfekta, snygga och riktigt bra gjorda självmål?

Kondogbias bisarra självmål

Det kanske mest bisarra självmålet som någonsin har gjorts är nog det som Geoffrey Kondogbia gjorde när han spelade för Inter Milan mot Chelsea. Kan det vara möjligt att göra världens mål i en match mellan två så stora lag? Kondogbia gör här världens kanonmål då han får totalt hjärnsläpp. När han ska passa målvakten, eller ja, vem vet vem han ska passa, gör han världens inlägg eller lobb som sen seglar ner i eget mål. Alla står som handfallna och suckarna hörs högt över stadion samtidigt som Chelseas åskådare jublar och knappt kan tro att det är sant. Allt sker från hela 35 meters avstånd. 

Spela på de snyggaste målen med den senaste tekniken

Vill du även spela på snygga mål, ligor och annan typ av fotboll har bet365 ett utbud när det kommer till betting premier league. Engelska ligan tillsammans med spanska och tyska är några av de största i världen. Detta gäller spelarprestationer, antalet stjärnor men också i kvalitet av spelare. Det är hit alla riktigt stora spelare vill. Att spela på att någon skulle göra ett självmål eller på annat sätt orsaka ett mål är vågat men skulle nog absolut kunna ge resultat i det långa loppet. Eftersom det är svårt att förutsätta något som kanske inte är avsiktligt blir det också svårt att bedöma. Det är också många som frågar sig om vissa mål är självmål och inte bara mål, men att den studsar på back eller liknande. Med den senaste tekniken är allt enkelt att titta på. Använd din mobil, surfplatta eller dator. Vid några enstaka tillfällen kan du även ladda ned videon och titta direkt.

Superettans bubblare

En bubblare från den svenska fotbollen är matchen mellan Dalkurd och Degerfors. Ett riktigt snyggt inlägg som sedan Gustav Granath, med en riktigt fin touch, lobbar in bollen i eget mål. I 41a minuten kommer Dalkurd på kanten och väntar på att göra ett bra inlägg. Ett mål som, tack och lov, gjorde att laget bröt sin hyfsat negativa trend i Superettan. Ett lag som sen skall komma att gå upp i Allsvenskan. Laget och spelaren själv menar att det skapar ett väldigt negativt tänk hos den som gör en sån här grej. Även om det i vissa fall kanske inte är så definitivt så blir det det just här. De förlorar matchen och självfallet blir det som avgör.

Källa: Unsplash

Att göra ett riktigt snyggt mål i en turnering eller en liga, någon av de allra största, är en stor och viktig grej för en fotbollsspelare. Men att göra ett självmål har en direkt motsatt effekt. Synd då att det finns så många självmål som egentligen borde ha setts som riktigt snygga. Kanske borde man kora de snyggaste självmålen och göra en grej av det. Det är ju bara synd att dessa mål inte är meningen. Vilket är ditt favoritmål – självmål som riktigt?

Amanda Karlsson

Driver en E-handel som säljer kläder sedan 4år, utöver det jobbar jag också här på 567.SE

Nya Inlägg

Hur Du Skyddar Dig Mot Phishing

Phishing är en form av cyberbrott som har blivit allt vanligare och mer sofistikerat under…

4 månader sedan

Guide: Så Uppdaterar Du WordPress – Varför Det Är Viktigt Att Hålla Din Webbplats Aktuell

I den digitala eran är det avgörande att ha en funktionell och säker webbplats. WordPress,…

4 månader sedan

Maximera Din WiFi-täckning Hemma: En Praktisk Guide för ditt Hem

I dagens digitala värld är en stark WiFi-täckning hemma viktigare än någonsin. Med allt fler…

4 månader sedan

Grundläggande SEO för Svenska Företagswebbplatser: Öka Din Synlighet Online

SEO, eller sökmotoroptimering, är en viktig del av att driva en framgångsrik online-verksamhet. Genom att…

4 månader sedan

Varför en Lokal Webbyrå Är Det Bästa Valet för Ditt Företag

I dagens digitalt drivna värld är valet av webbyrå avgörande för företags framgång. Denna artikel…

4 månader sedan

Horizon Worlds av Meta: En Nedgång i Användarintresse – Vad Gick Fel?

Horizon Worlds är en virtuell värld skapad av Meta, tidigare känt som Facebook. Det är…

4 månader sedan