Övrigt

Teknologin i sexleksaksindustrin

När vi sökte runt om på internet efter teknologi nyheter i olika industrier. Hittade vi något som fångade våra ögon. Det var hur sexleksaksindustrin utvecklas med nya funktioner såsom styrning av sexleksaker genom internet. Dvs din partner kan vara flera tusen kilometer iväg från dig men ni kan fortfarande ha roligt tillsammans. Så vi beställde en Lovense Hush för att testa den och ge er en recension. 

Det finns många typer av buttplugs och vibrerande buttplugs … men sedan finns det vibrerande buttplugs som du kan styra var som helst! Detta är just Lovense Hush en buttplug som du kan styra från internet. Du kan ge kontrollen till din partner eller kanske till en främling du har chattat med på internet.  Aldrig tidigare har en vuxen leksak varit så mångsidig.

För dem som vill lägga till lite spänning och äventyr i sitt sexliv, antingen ensam eller med en partner, är Hush analplugg av Lovense otrolig.

Hush buttplug är kompatibel med både Android och iPhone. Den har en räckvidd på upp till 10 meter med en 360-graders stående räckvidd och 3 meter 360-graders räckvidd ifall man sitter. Du behöver en internetanslutning för att använda appen över internet och då är räckvidden obegränsad. Men det krävs att en mobil med appen är inom den normala räckvidden. Då kan en annan mobil eller dator vara på andra sidan av vår planet och styra din buttplug.

Den är tillverkad av 100% silikon som är fri från latex eller gummi. Ytan är vattentät, så du behöver inte oroa dig för att förstöra den när den blir våt.

Hush kan användas mellan 1.5 till 2 timmar med det integrerade batteriet. Det borde räcka för minst 2 sessioner. Därefter kan du kan ladda enheten med en USB-laddare och med den medföljande USB-kabeln.

Välj mellan lätta eller starka vibrationer. Hitta din perfekta blandning av vibrationer genom att testa dig fram. Du styr allt från appen och du kan till och med få vibrationerna följa musik som du spelar. 

Ifall du är ute efter anal sexleksaker kan vi starkt rekommendera att du besöker Love Buddy. Där kan du hitta all möjligt inom sexleksaker. Allt från recensioner till artiklar och jämförelse. Vi testade Lovense Hush bara pga teknologin som finns i den men vi är inga experter som Love Buddy så ifall ni är intresserade kan vi starkt rekommendera att ni besökare dom för mer tips och rekommendationer. 

Amanda Karlsson

Driver en E-handel som säljer kläder sedan 4år, utöver det jobbar jag också här på 567.SE

Nya Inlägg

Hur Du Skyddar Dig Mot Phishing

Phishing är en form av cyberbrott som har blivit allt vanligare och mer sofistikerat under…

3 månader sedan

Guide: Så Uppdaterar Du WordPress – Varför Det Är Viktigt Att Hålla Din Webbplats Aktuell

I den digitala eran är det avgörande att ha en funktionell och säker webbplats. WordPress,…

4 månader sedan

Maximera Din WiFi-täckning Hemma: En Praktisk Guide för ditt Hem

I dagens digitala värld är en stark WiFi-täckning hemma viktigare än någonsin. Med allt fler…

4 månader sedan

Grundläggande SEO för Svenska Företagswebbplatser: Öka Din Synlighet Online

SEO, eller sökmotoroptimering, är en viktig del av att driva en framgångsrik online-verksamhet. Genom att…

4 månader sedan

Varför en Lokal Webbyrå Är Det Bästa Valet för Ditt Företag

I dagens digitalt drivna värld är valet av webbyrå avgörande för företags framgång. Denna artikel…

4 månader sedan

Horizon Worlds av Meta: En Nedgång i Användarintresse – Vad Gick Fel?

Horizon Worlds är en virtuell värld skapad av Meta, tidigare känt som Facebook. Det är…

4 månader sedan